De Driestam

Jenaplanschool De Driestam bestaat al sinds 1926. De school staat aan de Schoenmakerstraat in Eindhoven en biedt regulier basisonderwijs. Sinds 2007 is de school in een nieuw gebouw gehuisvest.

Actueel

Vanwege maatregelen rondom het coronavirus gaat onze OPEN DAG dag op woensdag 18 maart helaas niet door. We stellen de open dag uit tot nader order.

Meer Informatie

Onderwijs & opvang

SALTO-Jenaplanschool de Driestam werkt nauw samen met kinderopvang Dikkie & Dik en met Wij Eindhoven. Samen vormen ze Spilcentrum Schoenmakerstraat.

Jenaplan

De Driestam gaat uit van de idee├źn van Peter Petersen, waarbij het kind centraal staat, uniek is en wordt uitgedaagd in een heterogene groep om zichzelf te ontwikkelen.

Filmpje Jenaplan

Ziek melden

Als uw kind ziek is of om een andere reden niet naar school kan kunt u dit via de schoolapp of telefonisch doorgeven.